Uw browser ondersteunt geen webstandaarden: upgrade uw browser voordat u verder gaat.(meer over webstandaarden)

Aangeboden: Interieurbasics

Interieurbasics

€ 29

Aangeboden door:
Bol.Com

Interieurbasics

- Je ideale interieur binnen handbereik
- Dit boek leert je hoe je een stijlvol, persoonlijk en functioneel interieur kunt maken als je rekening houdt met de effecten van kleur, proporties, ruimte-indeling én je eigen levensstijl en behoeften.
- Om je ideale interieur te realiseren heb je geen bakken met geld nodig en hoef je geen binnenhuisadviseur in te huren. Dit boek biedt alle kennis die je nodig hebt.
- De tekst is overzichtelijk opgebouwd en geïllustreerd met vele verhelderende en inspirerende foto's en illustraties.
- Een boek dat iedereen die waarde aan z'n interieur hecht, eigenlijk minstens één keer zou moeten lezen om er zijn voordeel mee te doen.
- Een bijzonder praktisch en inspirerend boek over de basisprincipes van interieurinrichting. Ook zeer geschikt voor gebruik tijdens studie of cursus.

Recensie(s)

NBD|Biblion recensie
Drie basis interieurstijlen vormen het uitgangspunt vanInterieur basics. De toelichting van deze stijlen is helder, maarbeknopt. De echte interieur- en designliefhebber kan Charles & RayAemes, Marcel Wanders en Arne Jacobsen direct plaatsen. De kennervan landelijke stijlen begrijpt de verschillen en overeenkomstentussen de Long Island, Toscaanse en Zweedse stijl. Maar voor de'onervarenen' - voor wie dit boek specifiek is geschreven - is ditwellicht een brug te ver en zouden meer illustraties en moodboardsin het eerste hoofdstuk verhelderend werken en zo de keuze voor eenvan deze stijlfamilies vergemakkelijken. 'Interieurs basics' isverder goed opgebouwd, prettig geschreven en streeft er naar omieder een persoonlijke touch aan zijn interieur te geven, metpraktische en functionele uitgangspunten. Stap voor stap komen alleonderdelen aan bod die het interieur tot een geheel maken, vanmeubels, optische effecten, lichtval, tot kunst en accessoires. Hetgeheel wordt ondersteund met veel fullcolourfoto's enschetsen.

(NBD

Website:  http://www.bol.com/

Kenmerken

Rubriek Boeken    
Plaatsingsdatum 1 jun om 13:42    
Statistieken 2235 keer bekeken    

Foto's

Adverteerder

Bol.Com
Vianen, Utrecht, Nederland


Alle advertenties van deze adverteerder

Provincie Utrecht

Nieuwste advertentie(s) van deze adverteerder

Piet Boon Beach Nederlandstalig € 45   Woon met lef € 24
Stijlvolle keukens € 39   Minimalistisch wonen € 54
Eileen Gray € 18   Supernatural € 60
Is deze advertentie tegen de regels?

© 2000-2018 Design Wonen | Huisregels | Contact | Adverteren | Over Design Wonen