Uw browser ondersteunt geen webstandaarden: upgrade uw browser voordat u verder gaat.(meer over webstandaarden)

Aangeboden: L-Serie Kast - Pastoe

L-Serie Kast - Pastoe

n.o.t.k.

Aangeboden door:
MisterDesign

L-Serie Kast - Pastoe

Het L-Serie Kastensysteem , ontworpen door Studio Pastoe, is een uniek en buitengewoon handig concept waarmee u geheel naar eigen inzicht de meest prachtige kasten kunt ontwerpen.

De L-serie is onder te verdelen in:
- L160, dressoir
- L260, aanbouw- en stapelsysteem van rompen. Individueel en toe te passen in combinatie met L360.
- L360, aanbouwsysteem. Individueel en toe te passen in combinatie met L260.
Voor de afwerking heeft u de keuze uit kersen,- noten- of eikenfineer. Daarnaast kunnen er onderdelen gelakt worden in de Pastoe basis- /glanslakken. Voor de grepen heeft u de keuze uit zwart of aluminium.

Het L160 dressoir is te verkrijgen in twee verschillende combinaties. Per combinatie kan worden gekozen voor één doorlopende kap of kappen op rompbreedte (onderbroken kap). De L160 is niet te combineren met overige onderdelen van de L-serie.

Het L260 concept bestaat uit basis-, en stapelrompen. De rompen kunnen worden voorzien van sluitzijden, kappen en plinten, (constructie)planken, deuren, laden, kleppen en separaties. De basisromp wordt op de vloer geplaatst. Gestapelde rompen dienen dezelfde breedte en diepte te hebben.

Het L360 concept bestaat uit staanders, kappen, bodems, constructieplanken, deuren en laden. Staanders worden verbonden door middel van een blad, bodem en constructieplanken. Hieraan kunnen achterpanelen en fronten worden toegevoegd.

Voor meer informatie over de mogelijkheden of voor het aanvragen van een offerte kunt u contact opnemen met onze klantenservice, zij helpen u graag verder.

De genoemde prijs is een vanafprijs. Deze prijs geldt voor de L-Serie L160 dresooir, L93A Basic met de volgende afmetingen: b. 197 x h. 80 x d. 45 cm.

Website:  http://www.misterdesign.nl/

Kenmerken

Rubriek Kasten Merk/fabrikant  Pastoe 
Plaatsingsdatum 11 dec 18 om 11:59    
Statistieken 485 keer bekeken    

Foto's

Adverteerder

MisterDesign
Den Bosch, Noord-Brabant, Nederland


Alle advertenties van deze adverteerder

Provincie Noord-Brabant
Is deze advertentie tegen de regels?

© 2000-2019 Design Wonen | Huisregels | Contact | Adverteren | Over Design Wonen