Uw browser ondersteunt geen webstandaarden: upgrade uw browser voordat u verder gaat.(meer over webstandaarden)

Aangeboden: Landscape Kast - Pastoe

Landscape Kast - Pastoe

n.o.t.k.

Aangeboden door:
MisterDesign

Landscape Kast - Pastoe

De Pastoe Landscape Opbergkast is een ontwerp van Studio Pastoe . De mogelijkheden zijn oneindig in de Landscape serie van Pastoe. Van een dressoir tot een complete kastenwand; alles is mogelijk! Zie het zo: Landscape kan opgebouwd worden in horizontale lagen – tot wel 5 lagen hoog – met daartussen regels die het horizontale gevoel versterken. De kast kan op de grond staan, aan de wand hangen of rusten op een metalen onderstel. Ook de indeling bepaalt u zelf. De basis kunt u namelijk combineren met lades, deurtjes, klepdeurtjes, rasters en open vakken. De greeploze fronten openen door middel van een druksysteem. En dan komt misschien nog wel het lastigste gedeelte: welke kleur geeft u de kast? Houdt u het rustig of geeft u de kast een landschap aan kleuren, u bepaalt. Neem een kijkje in de bijgevoegde PDF ‘Pastoe Kleuren’ om de mogelijkheden te bekijken.

Eén ding is zeker, de kast die u zelf samenstelt is uniek en vindt men nergens anders! Toch kunnen we ons voorstellen dat de keuze overweldigend is. Hierop heeft Pastoe de Landscape Joost Selections ontworpen, die direct te bestellen zijn. Natuurlijk kunt u ook eens langskomen in onze winkel en samen uw droommeubel samenstellen.

De Pastoe Landscape Opbergkast behoort tot de collectie van Pastoe . Pastoe staat bekend om haar prachtige kasten, waarin vele opties mogelijk zijn. Het merk is duidelijk in haar visie; schoonheid biedt stabiliteit. Een mooi meubel is eenvoudig, gebaseerd op een duidelijk concept en prikkelt de aanschouwer. Het geeft vorm aan een ruimte en overleeft veranderingen in stijl en smaak. Een meubel van Pastoe heeft dan ook een lange levensduur, zodat ook een volgende generatie er nog van kan genieten.

Pastoe Landscape Opbergkast
? Zwevend of met onderstel
? In lak of te bekleden met fineer
? Tot wel 5 lagen hoog
? Indeling zelf te bepalen
? Designer: Studio Pastoe

De genoemde prijs is een vanafprijs. Deze prijs geldt voor een zwevende Land

Website:  http://www.misterdesign.nl/

Kenmerken

Rubriek Kasten Merk/fabrikant  Pastoe 
Plaatsingsdatum 11 dec 18 om 12:08    
Statistieken 418 keer bekeken    

Foto's

Adverteerder

MisterDesign
Den Bosch, Noord-Brabant, Nederland


Alle advertenties van deze adverteerder

Provincie Noord-Brabant
Is deze advertentie tegen de regels?

© 2000-2019 Design Wonen | Huisregels | Contact | Adverteren | Over Design Wonen