Uw browser ondersteunt geen webstandaarden: upgrade uw browser voordat u verder gaat.(meer over webstandaarden)

Aangeboden: Lazy Jack Extra Large

Lazy Jack Extra Large

€ 399

Aangeboden door:
Zitzak Center

De Lazy Jack Extra Large heeft een formaat van 230x180cm en is gemaakt van zeildoek en is daardoor zeer sterk en waterdicht, ideaal voor binnen en buiten dus

Lazy Jack is gemaakt van dubbel gestikt 'Dacron' zeildoek. Ideaal materiaal, want het is gemakkelijk schoon te maken. Daarnaast is de Lazy Jack waterdicht. Je kunt de Lazy Jack dus ook gebruiken op de boot en op het strand.

De binnenkant is gemaakt van nylon en gevuld met EPS (Expanded Polystyrene) kraaltjes. Dankzij deze kleine kraaltjes zal je lichaam relaxen binnen enkele seconden. De ring in de rechterbovenhoek maakt dat de Lazy Jack gemakkelijk te dragen is en het staat natuurlijk cool.

Het opvallende stoere design en comfort maken Lazy Jack tot een echt hebbeding. Het geheim van Lazy Jack zit 'm in de combinatie tussen de dacron buitenzak en de nylon binnenzak. Daardoor zit je niet op, maar in de Lazy Jack. Lazy Jack vormt zich om je lichaam en dat geeft je een weldadige en langdurige stabiele zit. Dat constant verzitten is met Lazy Jack dus eindelijk verleden tijd.

Zie onderstaande website voor meer informatie en bestellingen

Website:  http://www.zitzakcenter.nl/

Kenmerken

Rubriek Stoelen & Fauteuils    
Plaatsingsdatum 31 okt 18 om 15:59    
Statistieken 3602 keer bekeken    

Foto's

Adverteerder

Zitzak Center
Wijchen, Gelderland, Nederland


Provincie Gelderland
Is deze advertentie tegen de regels?

© 2000-2019 Design Wonen | Huisregels | Contact | Adverteren | Over Design Wonen