Uw browser ondersteunt geen webstandaarden: upgrade uw browser voordat u verder gaat.(meer over webstandaarden)

Aangeboden: Normann Copenhagen Kabino Dressoir

Normann Copenhagen Kabino Dressoir

n.o.t.k.

Aangeboden door:
MisterDesign

Normann Copenhagen Kabino Dressoir

Het Normann Copenhagen Kabino Dressoir is een ontwerp van Simon Legald . Dit stijlvolle dressoir valt meteen op door het bijzondere design. Want hoewel de vormen van het dressoir niet heel vernieuwend zijn, is de afwerking dat wel. Zo heeft Simon Legald de deuren laten perforeren, zodat het massieve oppervlakte onderbroken wordt. Hierdoor heeft het dressoir een hele lichte uitstraling en lijkt het niet zoveel plek in te nemen. Dat wordt nog eens versterkt door het feit dat het dressoir op pootjes staat. Het warme essenhout geeft het dressoir een sfeervolle uitstraling en past perfect bij ieder modern interieur. Gek op de uitstraling, maar liever in een andere maat? Simon Legald heeft voor Normann Copenhagen een complete Kabino serie samengesteld, die uiteraard bij ons verkrijgbaar is.

Vrijwel het gehele dressoir is wit gelakt, op de schuifdeuren en de lades na. Deze kunnen namelijk ook in het grijs uitgevoerd worden. Accenten van essenhout versterken het karakter van het dressoir. De lades zijn voorzien van een soft-close mechanisme, waardoor de lades zachtjes dichtgaan. Het dressoir is 161.8 centimeter breed, 41 centimeter diep en 61 centimeter hoog. Dankzij deze afmetingen kan het Normann Copenhagen Kabino Dressoir ook perfect gebruikt worden als tv-meubel. Bovendien is het dressoir aan de achterkant voorzien van een opening voor kabels, zodat u alle snoeren ongezien weg kan werken.

Het Kabino Dressoir wordt gefabriceerd door Normann Copenhagen . Dit Deense designmerk werd in 1999 opgericht door Paul Madsen en Jan Andersen. Zij bouwden het merk uit tot een fabrikant van modern, Scandinavisch design dat toegankelijk is voor een groot publiek. De eigentijdse collectie hebben ze ontworpen in samenwerking met een breed palet aan ontwerpers, die allemaal een voorliefde voor functionaliteit en minimalisme delen. Simon Legald is zon designer. Hij heeft prachtige ontwerpen voor Normann Copenhagen gemaakt, waaronder dit Kabi

Website:  http://www.misterdesign.nl/

Kenmerken

Rubriek Audio/tv meubel Merk/fabrikant  Normann Copenhagen 
Plaatsingsdatum 19 nov om 10:32    
Statistieken 677 keer bekeken    

Foto's

Adverteerder

MisterDesign
Den Bosch, Noord-Brabant, Nederland


Alle advertenties van deze adverteerder

Provincie Noord-Brabant

Nieuwste advertentie(s) van deze adverteerder

Montis Enzo Fauteuil N.o.t.k   Montis Chaplin Stoel N.o.t.k
Obi Salontafel van Linteloo N.o.t.k   Lobby Bank van Linteloo N.o.t.k
Mauro Bank van Linteloo N.o.t.k   Manhattan Salontafel N.o.t.k
Is deze advertentie tegen de regels?

© 2000-2018 Design Wonen | Huisregels | Contact | Adverteren | Over Design Wonen