Uw browser ondersteunt geen webstandaarden: upgrade uw browser voordat u verder gaat.(meer over webstandaarden)

Aangeboden: Tuinposters - foto's voor uw tuin

Tuinposters - foto's voor uw tuin

n.v.t.

Aangeboden door:
Tuinposter.Nl

Tuinposters zijn erg verrassend. Tuinposters zijn foto’s van bijvoorbeeld natuurdoorkijkjes, kleurrijke bloemen, maar het kunnen ook kunstfoto's zijn. Deze nieuwe trend in het tuingebeuren is een groot succes!

Kleurecht en weerbestendig
De tuinposters zijn kleurechte, weerbestendige fotodoeken; ze hoeven dus bij een regenbui niet binnengehaald te worden. Ze zijn zelfs afwasbaar. Makkelijk dus, als er opspattend vuil op komt.

Diverse formaten
De tuinposters zijn verkrijgbaar in verschillende formaten, bijvoorbeeld op schilderij-formaat, maar ook als grote banieren. Doordat ze ook in grote oplages kunnen worden geleverd, zijn tuinposters geschikt voor zowel particulier als bedrijf.

Uw eigen foto als Tuinposter
Het is ook mogelijk uw eigen foto aan te leveren en deze af te laten drukken als tuinposter.

Kies een foto uit de foto-bibliotheek
Maar u kunt ook kiezen uit verschillende fotothema’s. Met tuinposters breng je je ‘eigen’ kunst in de tuin! Daarmee wordt het een verlengstuk van het huis. Er kan gekozen worden uit de ruime verzameling foto’s in de fotogalerie. De foto’s zijn stuk voor stuk gemaakt door topfotografen en zijn onderverdeeld in verschillende categorieën om het zoeken naar een geschikte afbeelding makkelijker te maken. Wat te denken van een uitzicht op een heuvellandschap of strand? Maar een Hollands tulpenveld zal zeker ook niet misstaan...

Onzichtbaar ophangsysteem
Tuinposter.nl maakt gebruik van een uniek onzichtbaar ophangsysteem. De tuinposters worden zodanig opgespannen op een frame, dat daardoor alleen het doek zichtbaar is. Het natuurlijke karakter van de tuin gaat hierdoor niet verloren. Tevens geeft de dikte van het frame, waar het doek op is gespannen, een schilderachtig effect. Het ophangmateriaal is uiteraard ook geschikt om buiten neer te hangen.

Website:  http://www.tuinposter.nl/

Kenmerken

Rubriek Tuinmeubelen    
Plaatsingsdatum 21 okt om 11:43    
Statistieken 9940 keer bekeken    

Foto's

Adverteerder

Tuinposter.Nl
Epe, Gelderland, Nederland


Provincie Gelderland
Is deze advertentie tegen de regels?

© 2000-2018 Design Wonen | Huisregels | Contact | Adverteren | Over Design Wonen