< terug naar overzicht

Ettore Sottsass - Kartell - Vloervaas \\ sokkel - Calice

Doe een bod

De Calice-vaas maakt deel uit van de 'Kartell goes Sottsass - A Tribute to Memphis'-collectie, gelanceerd als eerbetoon aan de beweging die is opgericht door de meester van design Ettore Sottsass.

Het is een visionair woondecor, ontworpen door Ettore Sottsass in 2004 en vervolgens gemaakt door Kartell dankzij geavanceerd onderzoek naar technieken en materialen.

Het ontwerp wordt gekenmerkt door gedefinieerde geometrische vormen en heldere kleuren, kenmerkend voor elementen van de Memphis-beweging, opgericht door Sottsass in de jaren tachtig.

Calice is een 'made in Italy'-product en is volledig gemaakt van thermoplastisch technopolymeer, het materiaal, zeer goed bestand tegen slecht weer, maakt het perfect voor zowel binnen- als buitengebruik.

De hoogglans zwarte uitvoering is zeer modern en chique.

De aangeboden Calice vaas is gemaakt in juli 2016 (de productiedatum staat op de voet gemerkt, zie foto's) en maakt daarmee deel uit van de productie van de allereerste exemplaren die Kartell vanaf december 2015 begon te maken.

Uitstekende staat: het oppervlak is glad, glanzend en krasvrij. Gebruikssporen door ouderdom zijn alleen aanwezig op het draagvlak en zijn voor het oog onzichtbaar. Het wordt verzonden met de originele verpakking en de kleine originele handleiding waar de Calice vaas nog mee zit.

Hoogte: 48 cm.
Doorsnee: 30 cm.


De items die samen met de Calice-vaas op de laatste 2 foto's zijn weergegeven, zijn voor demonstratiedoeleinden.

Geen minimumprijs.

Dit unieke product wordt aangeboden op het online platform Catawiki. Bekijk de website en doe een bod

http://www.catawiki.nl/
Klacht indienen
Foto's
Kenmerken
Adverteerder
  • Catawiki

Actief sinds 3 jaar

Bekijk alle advertenties

Contact opnemen