Zheni - Vaas - Terra nigra clay vase

Doe een bod

Deze vaas verscheen in Elle Decoration Czech Autumn 2020 issue, Haus & Garden UK December 2020, en World of Interiors UK December 2020.

Elle Decoration EDIDA international design awards 2021 nominatie.

Vaas. Wielgeworpen in een speciale techniek van verschillende stadia van het centreren van het kleilichaam. Gemaakt van terra nigra klei met een vrij grote chamottesteen die een harde ruwe textuur geeft. Met een matte glazuur binnenkant in witte kleur. Enorm en mooi. Geschikt voor vloeistoffen.

Klei. Dit is een reden waarom ik met keramiek ben begonnen.
Een van de oudste materialen waarmee mensen hebben gewerkt. Vloeibaar, zacht en kneedbaar. Zeer sterk na het bakken.

Klei. Ruwe texturen, onafgewerkte randen en asymmetrische vormen geven de mogelijkheid om met een gevoel van eenvoud te herinneren aan de natuur in het dagelijks leven. Er is geen oordeel, sociale druk, tijdslimieten. Gewoon puurheid van het moment. Gemak. Belang. Basic. Herinnering over hoe gemakkelijk je gewoon mens kunt zijn.

Ik noem mijn schepen planthouders. Ze zijn altijd gemaakt om met plant erin te staan. Tijdens het ontwerpproces denk ik veel na over de plant als symbool van de natuur. Betekenis van planten voor een mens. Welke gevoelens het object kan noemen. Schepen zijn mooi in hun delicatesse, minimalistische sfeer, ruwe texturen en natuurlijke kleuren.

Dit unieke product wordt aangeboden op het online platform Catawiki. Bekijk de website en doe een bod

http://www.catawiki.nl/
Klacht indienen
Foto's
Kenmerken
Adverteerder
  • Catawiki

Actief sinds 2 jaar

Bekijk alle advertenties

Contact opnemen