< terug naar overzicht

Pastoe Frame Dressoir Joost Selection

Nader overeen te komen

Pastoe Frame Dressoir Joost Selection

Het Pastoe Frame Dressoir Joost Selection is ontworpen door Studio Pastoe . Deze stijlvolle uitvoering van het dressoir is echter hoogstpersoonlijk samengesteld door de creative director van Pastoe, Joost van der Vecht. Hij besefte namelijk dat de eindeloze keuzemogelijkheden bij het samenstellen van een kast nogal overweldigend kunnen zijn. Pastoe laat u namelijk kiezen uit verschillende formaten, kleuren, houtsoorten en afwerkingsmogelijkheden, waardoor het niet gemakkelijk is een keuze te maken. Daarom stelde Joost van der Vecht zelf een favoriete uitvoering samen: het Frame Dressoir Joost Selection.

Het gevoel voor stijl en design van Joost van der Vecht is duidelijk terug te zien in deze kast. De warme houten afwerking is een subtiele knipoog naar het moderne design van vlak na de Tweede Wereldoorlog. Hierdoor oogt de kast een tikkeltje retro. De kast is gemaakt van massief Amerikaans notenhout en staat op zwart metalen poten. De slanke uitstraling van het dressoir komt door de forse breedte van 270 centimeter. Het dressoir is 60 centimeter hoog en 54 centimeter diep.

Het Frame Dressoir Joost Selection is onderdeel van de Joost Selection Collectie van Pastoe . Deze collectie is samengesteld door Joost van der Vecht en bestaat uit meubels die hij zelf heeft geconfigureerd uit de vele mogelijkheden die Pastoe biedt. De collectie biedt mensen de mogelijkheid een echte Pastoe kast aan te schaffen, zonder dat ze zich druk hoeven te maken over alle kleine details. Alle meubels in de Joost Selection Collectie zijn hedendaags, maar brengen tegelijkertijd een eerbetoon aan de rijke geschiedenis van Pastoe. Het Nederlandse designmerk staat voor eenvoudig vormgegeven meubels die schitteren in hun kwaliteit, eenvoud en uitstraling. Het Frame Dressoir Joost Selection is daar een perfect voorbeeld van.

Dit dressoir kan uit voorraad geleverd worden, wat betekent dat de levertijd kort is. Dat geldt echter alleen voor deze

http://www.misterdesign.nl
Klacht indienen
Kenmerken
Adverteerder
  • MisterDesign
  • Den Bosch

Actief sinds 11 jaar

Bekijk alle advertenties

Contact opnemen