< terug naar overzicht

Thonet S290 Kast

Nader overeen te komen

Thonet S290 Kast

De Thonet S290 Kast is ontworpen door Sabine Hutter , één van de leden van het Thonet Design Team .

Sabine Hutter werd in 1982 geboren in het Duitse Lich. Nadat ze haar opleiding Media & Vormgeving had afgerond leidde ze de afdeling grafische vormgeving bij uitgeverij TeDo in Marburg. Het studeren bleef echter knagen van van 2006 tot 2011 studeerde ze Integrated Product Design aan de Hogeschool Coburg. Daarnaast werkte ze als stagiaire bij Radius Design en bij Designkonzentrat. Vanaf 2012 werkt ze binnen het Thonet Design Team als projectleider en designer van de afdeling productontwikkeling.

Het Duitse designlabel Thonet staat wereldwijd bekend om hun innovatieve ontwerpen en slimme manier van distribueren. Al in 1819 werd de meubelmakerij opgericht door Michael Thonet. Gedurende enkele jaren ontfermde hij zich over diverse experimenten die uiteindelijk zouden leiden tot een nieuwe techniek. Door houten latten te koken in lijm werden ze makkelijker te buigen en ontstond een heel ander perspectief van waaruit men kon gaan werken. Het leverde diverse klassiekers op die nog steeds in productie zijn en geroemd worden om hun frame van gebogen hout of metaal.

De S290 Kast van Thonet is een zeer veelzijdige kast die bol staat van de mogelijkheden. Zowel in maatvoering als in uitvoering en afwerking. De kast bestaat standaard uit een frame van gebogen stalen buizen waarbij u de keuze heeft uit verchroomd staal of een gepoedercoate variant in 1 van de 'Classics Colours'. De kast zelf is verkrijgbaar in beuken, eiken, essen en walnoot met diverse afwerkingsmogelijkheden. De S290 is inzetbaar als opbergmeubel in de hal, als dressoir en als complete kastenwand waarbij u geheel naar eigen wensen de kasten kunt indelen. Een extra plank toevoegen, een open kast of afgesloten met deurtjes, de opties zijn overweldigend. Ook losse modules, zonder buizenframe, zijn leverbaar zodat u een geheel eigen landschap kunt creëren door de modules te stapelen

http://www.misterdesign.nl
Klacht indienen
Kenmerken
Adverteerder
  • MisterDesign
  • Den Bosch

Actief sinds 11 jaar

Bekijk alle advertenties

Contact opnemen