< terug naar overzicht

Zwart design sanitair


De zwarte kraan is helemaal in en verovert in snel tempo de keuken en badkamer. De vraag naar zwart sanitair en zwarte kranen neemt behoorlijk toe merken we bij Sanitairwinkel. Nadat jarenlang glimmend chroom en geborsteld RVS de boventoon voerden in keuken en badkamer lijkt het nu de beurt aan zwart.

Met zwart kun je alle kanten op, het combineert makkelijk met andere kleuren en materialen. Zwart is tijdloos en zal niet snel vervelen, het kan bovendien in veel stijlen worden toegepast. Een landelijke of natuurlijke badkamer met veel hout gaat bijvoorbeeld prima samen met een mat zwarte badkraan of wastafelkraan. Met wat planten erbij doe je meteen mee aan de botanische trend.
 
Ook als u bent uitgekeken op de glimmende chromen kranen en u wilt iets nieuws uitproberen is zwart sanitair een goede keuze. Zowel voor de keuken als de badkamer zijn er onder andere prachtige zwarte kranen te krijgen met een matte of glanzende afwerking. Zelfs kokend water kranen zijn te verkrijgen in een zwarte kleur. Zo haal je een echte blikvanger in huis.

Er zijn naast kranen ook nog vele andere elementen verkrijgbaar in het zwart. Denk aan zwarte baden, zwarte wasbakken en zelfs zwarte douchebakken.


De serie Bette Lux Shape plaatst baden en wastafels in een zwart frame wat een mooi effect geeft. Maak je badkamer tenslotte af met zwarte accessoires.https://www.sanitairwinkel.nl
Klacht indienen
Foto's
Kenmerken
Adverteerder
  • Sanitairwinkel
  • Amsterdam

Actief sinds 5 jaar

Bekijk alle advertenties