Artifort Bras Bank

Nader overeen te komen

Artifort Bras Bank

De Artifort Bras Bank , ontworpen door industrieel ontwerper Khodi Feiz ,nodigt je uit en omarmt je! Ga lekker lui achterover zitten, of misschien liever lekker knus in een hoek? Geniet hoe dan ook van het comfort dat deze prachtige, strakke bank je biedt. Op en top ontspannen, gewoon heerlijk!

Kenmerkend voor de Bras zijn de unieke armleuningen. Khodi Feiz heeft de ligging van de arm goed bestudeerd en daar de armleuningen van de Bras op aangepast. Je arm vormt immers geen haakse hoek, maar buigt facetsgewijs. De natuurlijke vorm van je arm, wanneer je deze ontspannen op een leuning legt, inspireerde Khodi Feiz tot het design van de Bras sofa.

De zitting, de rugleuning en de armleuningen worden allen los van elkaar gestoffeerd en pas later met elkaar verbonden. Hierdoor worden de prachtige rondingen van de bank nog eens extra benadrukt en krijgt het ontwerp iets luchtigs en unieks. Bij de vervaardiging van de Bras wordt gebruik gemaakt van een unieke constructie. Dit zorgt voor een heerlijk comfort doordat de rug van de bank licht met je mee veert wanneer je gaat zitten. Bovendien geven de twee bijbehorende kussens, die u optioneel bij kunt bestellen, de bank een speels accent. Alles bij elkaar heeft de Bras een speels, uniek, comfortabel en bovenal mooi design!

De Bras sofa kan aangevuld worden met een bijpassende voetenbank. Deze biedt ruimte aan je gestrekte benen of dient als bijzettafel. Het zorgt voor net dat beetje extra comfort!

De Bras bank is verkrijgbaar in verschillende afmetingen:
- 2-zits bank, breedte 180 cm.
- 2.5-zits bank, breedte 215 cm.
- 3-zits-bank, breedte 250 cm.
De hocker en de bijpassende kussens zijn los verkrijgbaar.

Het onderstel van zowel de Bras bank als het voetenbankje zijn vervaardigd uit staal en worden afgewerkt met één van de standaard poedercoating-kleuren naar keuze. Beiden zijn voorzien van kunststof vloerdoppen. De zitting is voorzien van een gevlochten bedding met daaro

http://www.misterdesign.nl
Klacht indienen
Kenmerken
Adverteerder 1
  • MisterDesign
  • Den Bosch

Actief sinds 14 jaar

Bekijk alle advertenties

Contact opnemen