Gelderland 6905 Bank

Nader overeen te komen

Gelderland 6905 Bank

De 6905 Bank , ontworpen door Scholten & Baijings en geproduceerd door Gelderland Meubelen , is het 'soft' broertje van de 6900 Bank van Gelderland Meubelen. De bank bestaat uit modulaire zitelementen die gemakkelijk met elkaar te combineren zijn. Het uitnodigende karakter, het zachte zitcomfort en de informele look maken deze bank een echte topper!

De uitgebreide serie bestaat uit 12 verschillende zitelementen die naar eigen idee gecombineerd kunnen worden. Van vrijstaande chaise longue tot royale familie (hoek)bank, met de 6905 Bank is het allemaal mogelijk. Voor de bekleding van de bank heeft u de keuze uit stoffen uit verschillende stofcategorie├źn in vele verschillende uitvoeringsmogelijkheden.

Vanwege de vele uitvoeringsmogelijkheden is de 6905 Bank niet direct online te bestellen. Voor meer informatie of voor het bestellen van de 6905 Bank verzoeken wij u contact op te nemen met onze klantenservice, zij helpen u graag verder!

De genoemde vanafprijs is op basis van een fauteuil-element in stof, die u los kunt inzetten maar ook als onderdeel van een hoekbank

Gelderland Meubelen 6905 Bank
? Diverse uitvoeringen
? Dutch Design!
? Design: Scholten & Baijings

http://www.misterdesign.nl
Klacht indienen
Kenmerken
Adverteerder
  • MisterDesign
  • Den Bosch

Actief sinds 12 jaar

Bekijk alle advertenties

Contact opnemen