Hara Sofa 2-zits - MDF Italia

Nader overeen te komen

Hara Sofa 2-zits - MDF Italia

De Hara Sofa is speciaal ontworpen door Bruno Fattorini & Partners voor MDF Italia. De Hara Sofa is een bank met een minimalistisch maar bovenal prachtig design. Het ingetogen ontwerp in combinatie met het sledeonderstel zorgt ervoor dat de Hara Sofa een buitengewoon subtiel uiterlijk heeft. Ondanks deze fijnzinnigheid weet Hara toch de aandacht te trekken.

Extra leuk is dat de Hara Sofa, indien gewenst, elektrisch verstelbaar is. Zowel de rugleuning als de zitting zijn verstelbaar en bovendien ook nog onafhankelijk van elkaar! De Hara Sofa is dus niet alleen een prachtige aanvulling voor uw interieur maar is ook nog eens uiterst functioneel!

De Hara Sofa is verkrijgbaar in twee verschillende hoogtes: 68 cm of 80 cm hoog. Daarnaast is er naast de 2-zits sofa ook een 3-zits sofa verkrijgbaar. Hara kan naar keuze met verschillende stofsoorten bekleed worden. De bekleding is volledig afneembaar. Daarnaast kunt u kiezen uit een gepolijst aluminium, een mat wit of een mat zwart frame.

Genoemde prijs is een vanafprijs op basis van een 2-zitsbank in de stofgroep B.

Vanwege de talloze mogelijkheden is Hara niet direct te bestellen in onze webshop. Neemt u hiervoor contact op met onze klantenservice, zij helpen u graag verder.

http://www.misterdesign.nl
Klacht indienen
Foto's
Kenmerken
Adverteerder 1
  • MisterDesign
  • Den Bosch

Actief sinds 14 jaar

Bekijk alle advertenties

Contact opnemen