Montis Axel Bank

Nader overeen te komen

Montis Axel Bank

De Montis Axel Bank , ontworpen in 2005 door Gijs Papavoine , is de ideale bank voor elke leefruimte. De fijn gesneden kubistische ombouw heeft een onderstel dat bijna aan het oog wordt onttrokken, waardoor de bank geen verbinding lijkt te hebben met de ondergrond. Kwalitatief zijn de beste materialen gebruikt. De zithoogte is redelijk hoog om het opstaan te vergemakkelijken. Axel heeft meer dan 30 mogelijkheden door de verschillende maten en elementen. Ook behoren een fauteuil en een grote en kleine poef tot de mogelijkheden. Axel is comfortabel en ziet er uitnodigend en gezellig uit.

Voor de bekleding van Axel heeft u de keuze uit verschillende stof- en ledersoorten in diverse kleuren. De poten zijn leverbaar in 9 varianten: geslepen rvs slede en voorzien van rubber voetjes, notenhouten poten mat gelakt en voorzien van een kunststof dop of RVS brede poten. Allen in verschillende afwerkingen. Voor uw eigen comfort kunt u kiezen voor harde of zachte kussens en kunt u desgewenst hoofdsteunen toevoegen aan de bank. U ziet het, de mogelijkheden zijn eindeloos; uw favoriete Axel bank zit er ongetwijfeld tussen!

Montis Axel Bank
? Talloze uitvoeringsmogelijkheden
? Hoogwaardige kwaliteit materialen
? Onderdeel van een serie
? Zithoogte: 43 cm.
? Designer: Gijs Papavoine

Doordat de Axel Bank verkrijgbaar is in tal van uitvoeringsmogelijkheden hebben we slechts een selectie gemaakt die rechtstreeks in onze webshop te bestellen is.

Vragen over de Axel Bank van Montis?
Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de Montis Axel Bank.

http://www.misterdesign.nl
Klacht indienen
Kenmerken
Adverteerder 1
  • MisterDesign
  • Den Bosch

Actief sinds 14 jaar

Bekijk alle advertenties

Contact opnemen