< terug naar overzicht

Functionals Lloyd Eettafel (Indoor) + 6 x stoel 'Kartell Maui'

€ 1.500

De Functionals Lloyd Eettafel is een ontwerp van Christoph Seyferth. Het is een praktische tafel met een bijzondere vormgeving. Het praktische aan de Lloyd Tafel is dat hij altijd stabiel op de vloer staat. Dit omdat het blad flexibel kan bewegen. De Lloyd dankt zijn naam aan het Lloyd Hotel in Amsterdam. Hiervoor is deze tafel in eerste instantie speciaal ontworpen. Echter door zijn succes ook uitgebracht voor de particuliere markt. De V-vormige poten zijn gemaakt van gepoedercoat staal. Het blad is vervaardigd van 3 mm. dik plaatstaal en is afgewerkt met een matte poederlak.

De Kartell Maui Stoel met Arm is een ontwerp van Vico Magistretti. De elegante lijn, de soberheid van de kleuren en het gebruiksgemak maken van de Maui-stoel een enorm veelzijdig voorwerp.  Het geheel ‘zitgedeelte-rugleuning’ in polypropyleen is vastgemaakt aan een verchroomde stalen structuur. De armleuning is afgewerkt in dezelfde kleur als de zitting. Dankzij het design kunnen er tot 5 Maui-stoelen op elkaar gestapeld worden.

De afmetingen van de stoel bedragen 58 centimeter in breedte, 77 centimeter in hoogte en 52 centimeter in diepte. De breedte van de zitschaal is 44 centimeter en de zithoogte bedraagt 45 centimeter. De armleuningen hebben een hoogte van 66 centimeter.  

De Muuto Unfold hanglampen kunnen uiteraard ook gekocht worden, indien gewenst.

Alle spullen zijn afkomstig uit een erfenis en worden daarom verkocht.
Klacht indienen
Kenmerken
Adverteerder
  • Henk

Actief sinds 2 weken