< terug naar overzicht

Peter Opsvik - Stokke - Verstelbare kinderstoel - Tripp Trapp

Doe een bod

Prachtige verstelbare originele kinderstoel vanuit (Stokke AS-bedrijf).

Deze schitterende kinderstoel wordt geleverd met alle originele onderdelen, zoals de complete inbusbouten en hun toebehoren.

Er zijn geen beschadigingen, beide zittingen/planken hebben er wat gebruikssporen.

Aangezien de grootte van deze unieke stoel wordt hij dan gedemonteerd bij verzending. Er wordt gemakkelijk samengesteld (zie foto's).

Afmetingen: ca (+/-)

Hoogte: 76 cm
Breedte: 46 cm
Lengte/diepte: 49 cm
Gewicht: rond 7 kg

Wordt zorgvuldig verpakt en aangetekend verstuurd met T&T.

De Tripp Trapp® is een verstelbare kinderstoel, ontworpen door de Noorse ontwerper Peter Opsvik voor Stokke AS in 1972. Opsvik zocht een oplossing voor het feit dat zijn zoon Tor uit zijn eerste kinderstoel was gegroeid. Hij kon geen geschikte opvolg-stoel voor zijn zoon vinden, dus besloot hij er zelf een te ontwikkelen. De Tripp Trapp® bracht een revolutie teweeg op gebied van kinderstoelen. Voor het eerst schoven ook de allerkleinsten op dezelfde hoogte aan tafel aan als de rest van het gezin.

De stoel bestaat uit twee opstaande delen, die de vorm hebben van een omgekeerde 7, en met elkaar verbonden worden door twee dwarsstangen, een dwarsbalkje en twee gebogen plankjes die tevens als rugleuning dienst doen. Tussen de twee opstaande delen kan, in meerdere daarvoor aanwezige gleufjes, een tweetal planken worden geklemd, één als zitting en één als voetensteun. De stoel groeit mee met het kind, doordat beide planken verplaatst kunnen worden.

De Tripp Trapp® is een van de meest herkenbare designs uit Scandinavië. Sinds hij in 1972 is ontworpen door de bekende Noorse ontwerper Peter Opsvik, hebben miljoenen kinderen hun kindertijd doorgebracht op Tripp Trapp®-stoelen. Eenmaal volwassen is de nostalgie naar de stoelen zo groot dat ouders ze doorgeven aan hun eigen kroost. En dankzij de robuustheid en kwaliteit gaan de stoelen generaties lang mee.

De stoel is al jaren een bestseller en wordt momenteel[(sinds) wanneer?] verkocht in meer dan 80 landen. In oktober 2016 ging de tien miljoenste Tripp Trapp over de toonbank.

Dit unieke product wordt aangeboden op het online platform Catawiki. Bekijk de website en doe een bod

http://www.catawiki.nl/
Klacht indienen
Foto's
Kenmerken
Adverteerder
  • Catawiki

Actief sinds 3 jaar

Bekijk alle advertenties

Contact opnemen