Hayley Trezise - 3D driedimensionale sculptuur - Trust

Doe een bod

Mixed media 3-dimensionale sculptuur in een box frame.

Een stap in de leegte. Ik vraag me af wat we waarnemen als we aan een leegte denken, sommige mensen zijn er bang voor, sommigen vertegenwoordigen iets dat ontbreekt in hun leven, sommigen zien het als een futuristische, buitenaardse, en ik weet zeker dat nog veel meer waargenomen idee├źn.

Voor mij hou ik absoluut van de leegte, de diepten van moeder donker en al zijn mogelijkheden, al zijn mysterie, al het onbekende, voor mij vertegenwoordigt dat zwarte gat zoveel magie en nieuwsgierigheid en vragen. Waar zal het me brengen als ik me overgeef en in de leegte val zonder angst, wat buiten onze rationele denkwijze ligt, welke mogelijkheden er in de leegte zijn als we gewoon een risico nemen en vertrouwen.
~
Deze kunstwerken zijn een serie rond de leegte, het nemen van een risico en de oneindige mogelijkheden.
We zijn meer dan alleen vlees en botten en als we een kans namen en alleen maar "wat als" welke andere mogelijkheden er zijn, wat als er iets meer dan wij bestaat, wat als alles leeft en wat als mijn keuzes mijn levenspad bepalen en dat hun iets meer is dat het levensschip verdrijft.
~
Al mijn kunstwerken zijn geboren uit mijn eigen levenservaringen, passies, weten, wijsheid en overtuigingen en mijn verbinding met dat wat achter de sluier zit. Bij het maken van deze stukken is het voor mij een rituele handeling. Alles wat ik doe volgt een animistisch geloof en daarom komt al mijn kunstwerk dat met grote intentie en ritueel is gemaakt tot leven met geest, met energie. Het heeft dus zijn doel in het leven, zeker voor degenen bij wie het terechtkomt of waar. Deze kunstwerken zijn levende heilige voorwerpen.

Deze stukken zijn aan elkaar gebeeldhouwd door een verkenning van steekwerk, stof en structuur. Deze creatieve reis heeft me naar de plek gebracht waar het allemaal begon.

Dit maakt deel uit van een serie "The Void" die een risico neemt naar de plaats van oneindige mogelijkheden.

Materialen: teruggewonnen stoffen en een veelvoud aan gestikte katoenen draad.
Frame is zorgvuldig gemaakt van teruggewonnen hout.

Dit unieke product wordt aangeboden op het online platform Catawiki. Bekijk de website en doe een bod

http://www.catawiki.nl/
Klacht indienen
Foto's
Kenmerken
Adverteerder
  • Catawiki

Actief sinds 6 jaar

Bekijk alle advertenties

Contact opnemen