"Monkey Business" van Ad van Hassel

€ 75

Prachtig designobject van Ad van Hassel, genaamd "monkey business" wat ook nog kan schommelen! Het object is 21 cm hoog. Uniek qua kleurstelling, dus elk aapje is anders. De vaste prijs is 75 euro. Deze objecten worden aangetekend verzonden.

Ad van Hassel. Geboren 26 april 1953 te Roosendaal.

In 1980 begon Ad met schilderen, en na jaren verschillende creatievedisciplines doorgelopen te hebben begon hij in 1983 twee exclusieve gallerie's in de hotels Sonesta en Krasnapolsky in Amsterdam.

In 1990 begon Ad met het zeefdrukken. Niet alleen zijn eigen werk.Ook anderekunstenaars dienden zich aan om hun werk in zijn atelier te laten drukken. Zo was hij 12 jaar de huisdrukker van Herman Brood en ook Corneille, Jan Cremer, Rob Scholte, Shunyam, Peter Diem en nog een aantal kunstenaars maakten van zijn ambachtelijke vakkennis gebruik. Na het wegvallen van enkele kunstenaars als Herman Brood en Corneille richtte Ad zijn kennis en specialiteit op een nieuwe techniek, het CNC lasersnijden en frezen van diverse materialen waaruit uiteindelijk waanzinnige gekleurde sculpturen van gemaakt worden.

De vraag naar de kunstwerken die Ad momenteel maakt is bijzonder groot enze vinden een weg naar gallerie's en de kunstuitleen.Maar Ad werkt ook in opdracht voor bedrijven en particulieren . De toekomst ziet er goed uit. Ad is bezig met een aantal nieuwe ontwikkelingen in de kunst waaruit een aantal projecten een rol gaan spelen voor de Cobart techniek. Ondanks deze technieken kan Ad het schilderen niet laten en zijn er in zijn showroom en atelier altijd nieuwe schilderijen en sculpturen aanwezig.
Klacht indienen
Foto's
Kenmerken
Adverteerder
  • Kunstenmeer
  • Katwijk Zh

Actief sinds 15 jaar

Bekijk alle advertenties