Stuart Abelman - Stuart Abelman Art Glass Studio - Zeer gedetailleerd Art Glass Clown beeldje - How Lucky Can You Get?

Doe een bod

Hoge kwaliteit en zeer gedetailleerde Art Glass Limited Edition Glass Clown uit de handen van Stuart Abelman, een Amerikaanse glasmeester.

Deze vrolijke kerel 'heeft de titel "Hoe gelukkig kunt u worden?" gemaakt in 2011 en genummerd 22 van de 50.

Omringd door Lady Birds voelt deze kerel zich buitengewoon gelukkig als hij zit, gekleed in zijn zeer kleurrijke outfit, en nadenkt over zijn nieuw gevonden vrienden.

De markt ziet veel clownfiguurtjes, in massa geproduceerd in Murano en van slechte kwaliteit - dit is van verzamelwaardige kunstkwaliteit, van een bekende kunstenaar en handgemaakt in zijn Amerikaanse glasstudio.

Stuart Abelman is een bekende glaskunstenaar en is zeer bekend in de wereld van glaskunst. Stuart werd verliefd op glasblazen tijdens zijn laatste jaar op de universiteit. Na een aantal jaren te hebben besteed aan het leren van het ambacht van glasblazen, nam hij een baan aan als manager van de glasblazerij van het El Camino College in Californië. In 1977 nam hij ontslag bij de hogeschool en richtte hij Abelman Art Glass op. Het was hier in zijn glasstudio dat Stuart begon met het creëren van zijn onderscheidende creaties van kunstglas.

Zijn oeuvre omvat veel verschillende soorten kunstglasartikelen, waaronder talrijke iriserende glazen stukken, presse-papiers, vazen, schalen, parfumflesjes en ornamenten. Daarnaast produceert zijn atelier ook een aantal figuratieve sculpturen, waaronder kunstglazen voorstellingen van draken, kikkers, walvissen, clowns, zwanen, vissen, schildpadden en beren om maar een paar voorbeelden te noemen. Abelman Art Glass is te vinden in tal van prestigieuze musea, galeries en privécollecties over de hele wereld. Abelman Art Glass creëert werkelijk een aantal zeer unieke en prachtige art glass creaties!

Dit unieke product wordt aangeboden op het online platform Catawiki. Bekijk de website en doe een bod

http://www.catawiki.nl/
Klacht indienen
Foto's
Kenmerken
Adverteerder
  • Catawiki

Actief sinds 2 jaar

Bekijk alle advertenties

Contact opnemen