< terug naar overzicht

Artifort Mushroom Fauteuil

Nader overeen te komen

Artifort Mushroom Fauteuil

De Artifort Mushroom Fauteuil is ontworpen door industrieel ontwerper Pierre Paulin en opgenomen in de permanente collectie van het Museum of Modern Art in New York. En daarnaast gewoon te koop bij MisterDesign. Een fauteuil van alle tijden! Gevoelig en sterk. Kunst waar je altijd goed in zit.

De Mushroom is ooit geïntroduceerd als de F562. Maar deze F562 is nu terug als de Mushroom. Het is een ontwerp met een duidelijke Artifort-handtekening en deze klassieker hoort dan ook thuis in de collectie van Artifort. De Mushroom is uitnodigend, royaal, zacht, uitgesproken, subtiel, organisch én comfortabel. Bovendien is de fauteuil een echte eye-catcher.

De Mushroom is het kleine broertje van de Big Mushroom fauteuil. Beiden een fauteuil om lekker in weg te kruipen en om van te genieten. De Big Mushroom is alleen net nog een tikkeltje groter... en luier. Heerlijk! Naast de standaard en de Big uitvoering is er ook een Junior en Poef verkrijgbaar.

Voor alle uitvoeringen van de Mushroom geldt dat u voor de bekleding de keuze heeft uit vele verschillende kleur- en stofmogelijkheden. Daarnaast kunt u ook kiezen voor een bekleding in leer. Alle Mushroom uitvoeringen zijn standaard voorzien van witte kunststof vloerdoppen. Wilt u meer informatie over alle mogelijkheden of wenst u de Mushroom te bestellen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice, zij helpen u graag verder!

Artifort Mushroom Fauteuil
? Bijzonder design
? Comfortabel
? Afmeting: b. 90 x h. 67 x d. 85 cm.
? Design: Pierre Paulin

http://www.misterdesign.nl
Klacht indienen
Kenmerken
Adverteerder
  • MisterDesign
  • Den Bosch

Actief sinds 12 jaar

Bekijk alle advertenties

Contact opnemen