< terug naar overzicht

KM Kruk - Pastoe

Nader overeen te komen

KM Kruk - Pastoe

De Pastoe KM05 Wire Kruk is een iconisch ontwerp van Cees Braakman en Adriaan Dekker . Het voormalige doel van Braakman en producent Dekker was om betaalbaar meubilair te ontwikkelen voor designliefhebbers. Draadstaal was toen der tijd relatief goedkoop en werd dan ook het vertrekpunt voor de Wire serie. Tegenwoordig is het design vooral populair door de lichte, transparante toepassing van het sterke metaal. Het krukje, tegenwoordig vervaardigd uit gelakt metaal, is de verrassing tussen uw stoelen aan de eettafel, maar doet het ook goed als stand-alone item in de hal of slaapkamer. Het design heeft een breedte van 46 centimeter, een hoogte van 57 centimeter en een diepte van 45 centimeter.

De kruk is verkrijgbaar in zes stijlvolle kleuren. Zo kunt u kiezen voor een Wire Kruk in Night Black, Paper White, Pale Green, Haze Grey, Ox Red en Pacific Blue. Voor extra comfort kunt u de kruk combineren met verschillende, speciaal ontworpen zitkussens. Deze zijn verkrijgbaar met meerdere stofferingen uit de Camira Advantage en Steelcut Trio reeks. Binnen de Wire serie waar het fraaie krukje onderdeel van uitmaakt, treft u naast de KM05 Wire Kruk ook hoge krukken, een loungestoel en de klassieke Wire Chair. Bekijk ze allemaal op onze website!

De KM05 Wire Kruk behoort tot de collectie van Pastoe . Pastoe begon in 1913 met de ontwikkeling van designmeubilair. Het design van Pastoe is eigentijds met een vleugje retro. Cees Braakman, de ontwerper van de populaire Wire Kruk heeft als voormalig hoofd van het designteam een duidelijke stempel weten te drukken op het design van Pastoe.

KM05 Wire Kruk
? In 6 stijlvolle kleuren verkrijgbaar
? Iconisch design van Nederlandse bodem
? Materiaal: gelakt metaal
? Tip: combineer met de andere designs uit de Wire serie
? Afmetingen: b. 46 x h. 57 x d. 45 cm.
? Designers: Cees Braakman en Adriaan Dekker

Vragen over de KM05 Wire Kruk van Pastoe?
Neem gerust contact met ons op wanneer u mee

http://www.misterdesign.nl
Klacht indienen
Foto's
Kenmerken
Adverteerder 1
  • MisterDesign
  • Den Bosch

Actief sinds 13 jaar

Bekijk alle advertenties

Contact opnemen