< terug naar overzicht

SM05 Stoel - Pastoe

Nader overeen te komen

SM05 Stoel - Pastoe

De Pastoe SM05 Wire Chair Stoel is een ontwerp van Cees Braakman en Adriaan Dekker . In 1958, het jaartal waarin de eerste Wire Stoel werd ontworpen, was het belangrijkste doel om relatief goedkoop meubilair te ontwikkelen voor een grote doelgroep. Het draadstaal kon toen der tijd tegen een lage prijs geproduceerd worden en vormde daarom al snel het uitgangspunt. Tegenwoordig maakt de tegenstelling tussen oersterk materiaal en het transparante uiterlijk de stoel tot een bijzonder geliefd exemplaar. Het tijdloze ontwerp is vervaardigd uit metaal en is verkrijgbaar in zes stijlvolle kleuren. Zo kunt u kiezen voor Paper White, Night Black, Haze Grey, Pale Green, Pacific Blue en Ox Red. Tip: combineer de verschillende kleuren met elkaar voor een speels effect!

Het ontwerp heeft een breedte van 52 centimeter, een hoogte van 82 centimeter en een diepte van 53 centimeter. De zithoogte bedraagt 45 centimeter. Om de stoel nog comfortabeler te maken kunt u een zitkussen bestellen. Dit kussen is onder andere verkrijgbaar met de stoffen Advantage, Tonus, Tinta 3, Hallingdal, Divina en Divina Melange. Neem voor meer informatie contact op met de klantenservice.

De SM05 Wire Chair Stoel behoort tot de collectie van Pastoe . Pastoe startte al in 1913 met een eigen fabriek voor de productie van designmeubelen. Alle materialen die het Nederlandse label gebruikt, worden binnen een straal van 80 kilometer geproduceerd. Kenmerkend voor het design van Pastoe is oog voor detail en verfijndheid, gecombineerd met de allerbeste kwaliteit. Naast de Wire Stoel behoren ook hoge en lage krukken tot de Wire serie van Pastoe. Cees Braakman, de ontwerper van het populaire ontwerp was van 1945 tot 1978 hoofd van het designteam en ontwierp voor Pastoe de eerste moderne meubellijn. Hij creƫerde een heldere en prachtig samenhangende collectie waarmee Pastoe op de kaart werd gezet.

Pastoe SM05 Wire Chair Stoel
? Frame in 6 stijlvolle kleuren verkrijgbaar
? Icon

http://www.misterdesign.nl
Klacht indienen
Foto's
Kenmerken
Adverteerder 1
  • MisterDesign
  • Den Bosch

Actief sinds 13 jaar

Bekijk alle advertenties

Contact opnemen