< terug naar overzicht

Transavia vliegtuig serveerwagen - Norduyn - Halve maat met 6 originele laden

Doe een bod

Geen reserveringsprijs!
Aantrekkelijke verzendkosten!

Zorg ervoor dat je alle foto's bekijkt en de volledige tekst hieronder leest.

Super wendbaar en licht half formaat trolley met zes originele grote Transavia lades. De marktwaarde van de lades is 15 tot 20 euro per stuk. De meeste half-size trolleys hebben een enkele set draaiwielen. Maar deze Norduyn trolleys hebben een dubbele set draaiwielen (Tente, UK), het maakt de trolley uiterst wendbaar en een genot om te hanteren in zelfs een kleine ruimte.

Deze halve maat trolley is net als alle vlucht trolleys zeer duurzaam, gemaakt om de afstand te maken. 11,5 kg (zonder de laden) is licht in vergelijking met andere trolleys van dezelfde grootte. Deze trolley is gemaakt in 2012, zo relatief jong.

Deze industriƫle vliegtuiggereedschappen zijn populair als industriƫle interieuruitbreiding: drankkast, serveerwagen, speelgoedopslag voor kinderen, opslag van gereedschap, als een zijkast in de keuken zijn slechts enkele van de mogelijke voorbeelden.
Flight trolleys worden ook gebruikt in de kapsalon, tattoo shop, laboratoria, winkels en door cateringbedrijven.

Vliegtuigen trolleys hebben gereisd honderdduizenden kilometers en werden bijna dagelijks gebruikt, dus trolleys hebben een gehaat industrieel karakter. Dankzij de kwalitatieve keuze van materialen en goede bouwmethodes kunnen ze decennia lang meegaan en zijn ze nauwelijks onderhevig aan waardeverlies.

Transavia is een Nederlandse low-cost luchtvaartmaatschappij en een volledige dochteronderneming van KLM en maakt dus deel uit van de Air France-KLM groep. De belangrijkste uitvalsbasis van Transavia is Amsterdam Airport Schiphol.

STAAT:
Voor een vliegtuigtrolley is het nog in een afdalingsvoorwaarde. Het is minder dan 7 jaar oud. Met dit soort trolleys (ze nog steeds wennen door de luchtvaartmaatschappijen) moet er iets mis zijn om het buiten dienst te nemen. Misschien is de reden met deze trolley is de ontspanknop van de bovenste lade onder de lade, Deze knop zit vast en daardoor is de lade losjes in de spleet tot. Om die reden kan deze ene lade uitvallen bij het rijden op een hobbelige ondergrond. De 6 kunststof transparante lades zijn helemaal in orde. Er zijn geen andere merkbare belangrijke dingen, wielen, de pauze, lieren, het werkt allemaal goed!
Er zijn een aantal enkele ruwe plekken en zoals altijd zijn er de gebruikelijke vlekken en krassen en er zijn enkele kleine scheuren in het oppervlak, allemaal gefotografeerd.
Bekijk alle foto's voor een complete indruk van deze Transavia halve maat trolley.

Dimensies:
Diepte: 40 cm.
Breedte: 30,5 cm
Hoogte: 103
Gewicht: 11,6 kg (zonder de laden)

Ontvang het voor de deur voor een scherpe prijs of kom het ophalen in Den Haag (NL).

Dit unieke product wordt aangeboden op het online platform Catawiki. Bekijk de website en doe een bod

http://www.catawiki.nl/
Klacht indienen
Foto's
Kenmerken
Adverteerder
  • Catawiki

Actief sinds 1 jaar

Bekijk alle advertenties

Contact opnemen