Furse - Theater lamp, Statief - Aluminium, Glas, Staal

Doe een bod

Zeldzame theaterlamp van het Engelse merk 'Furse'. Er is weinig informatie te vinden over deze Engelse producent. Datering van de lamp geschat op ca. 1960.
De lamp heeft een 'fresnel' (bolle) lens dat het licht prachtig breekt. De lamp is geschikt gemaakt met een normale E27 fitting en werkt nu met een spaarlamp. De stekker is geaard.

Afmetingen van de lamp:
35×45×35 cm
Statief is op de foto's ca. 150-170 cm hoog. Kan veel hoger gezet worden

Zeer decoratief en passend in o.a. een industrieel, vintage of eclectisch interieur. De poster met passepartout en lijst wordt desgewenst gratis meegeleverd (zonder glas)

Het statief is eveneens vintage, gemaakt voor professioneel/industrieel gebruik (waarschijnlijk voor landmeting) en is in goede staat. Alle delen werken en draaien perfect. De lamp is zeer eenvoudig aan de originele schroef van het statief bevestigd met een vleugelmoer.
Het statief is hoog en laag te stellen aan de poten (2 maal per poot) en ook bovenaan is nog een extra hendel om nog meer hoogte te bereiken.
De lamp kan 360 graden draaien op het plateau en is eveneens te richten met de draaiknop aan de zijkant van de lamp zelf.

Wordt zorgvuldig verpakt verzonden.

Dit unieke product wordt aangeboden op het online platform Catawiki. Bekijk de website en doe een bod

http://www.catawiki.nl/
Klacht indienen
Foto's
Kenmerken
Adverteerder
  • Catawiki

Actief sinds 6 jaar

Bekijk alle advertenties

Contact opnemen