Ferm Living Jute Black Dots Vloerkleed

Nader overeen te komen

Ferm Living Jute Black Dots Vloerkleed

Het Ferm Living Jute Black Dots Vloerkleed Small is een ontwerp van Trine Andersen .

In 2005 liep Trine Andersen tegen een probleem aan. Voor haar eigen woning was zij op zoek naar nieuw behang. Dat bleek een hele zoektocht en uiteindelijk kreeg zij geen behang gevonden dat voldeed aan haar wensen. Het besluit om dan maar zelf een collectie designbehang te ontwerpen volgde niet veel later. Dat was in 2005 meteen ook de start van designlabel Ferm Living. Inmiddels is Ferm uitgegroeid tot een groot bedrijf met een enorme populariteit. Wat een zoektocht naar het juiste behang al niet teweeg kan brengen. Doordat de artikelen een betaalbare prijs hebben en daarbij voldoen aan een hoge kwaliteit worden ze interessant voor een breed publiek aan designliefhebbers.

Het Deense Ferm Living heeft een bijzondere en veelzijdige collectie. De ontwerpen van Ferm kunnen worden bestempeld als modern maar toch vertrouwd en huiselijk. Alle designs zijn gebaseerd op de traditionele Scandinavische vormgeving, voorzien van moderne grafische patronen. Dat de gehele collectie bovendien bestaat uit ontwerpen gemaakt van duurzame en biologische materialen, wekt alleen maar meer populariteit op, over de gehele wereld.

Het Jute Black Dots Vloerkleed Small van Ferm Living is geheel vervaardigd uit 100% natuurlijk jute. Het vloerkleed weet bovendien de aandacht te trekken door de mooie afdruk van polkadot. De afmeting van het vloerkleed is 100 centimeter in diameter. Naast deze uitvoering is het Jute vloerkleed tevens verkrijgbaar in diverse andere maten en prints.

Ferm Living Jute Black Dots Vloerkleed Small
? Vervaardigd uit 100% jute
? Verkrijgbaar in diverse maten en prints
? Afmeting: Ø 100 cm.
? Onderhoud: wassen met de hand

Vragen over het Jute Black Dots Vloerkleed Small van Ferm Living?
Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over het Ferm Living Jute Black Dots Vloerkleed Small.

http://www.misterdesign.nl
Klacht indienen
Kenmerken
Adverteerder 1
  • MisterDesign
  • Den Bosch

Actief sinds 16 jaar

Bekijk alle advertenties

Contact opnemen