Mad Men Columbus Gold 8419 Vloerkleed

Nader overeen te komen

Mad Men Columbus Gold 8419 Vloerkleed

Het Mad Men Columbus Gold 8419 Vloerkleed is onderdeel van de fabelachtige Mad Men serie van Louis de Poortere . Het Belgische designmerk liet zich voor deze collectie inspireren door de wondere Amerikaanse reclamewereld, die in de jaren ’60 hoogtij vierde op Madison Avenue, midden in Manhattan. Gelegen tussen Park Avenue en Fifth Avenue was deze straat al sinds de jaren ’20 het middelpunt van de reclamewereld in Amerika. In de jaren ’60 domineerden de Madison Men de branch en creëerden ze verschillende iconen voor grootste Amerikaanse merken. Daar komt bij dat de jaren ’60 in elk opzicht een periode vol verandering en spanning was, waardoor het de perfecte inspiratiebron voor Louis de Poortere betekende. Het resultaat is een collectie waarin rechte lijnen gecombineerd worden met vluchtige strepen, matte garen een plekje hebben naast glanzende garen en haakse en zwierige penseelstreken elkaar afwisselen. De vloerkleden kunnen hierdoor met recht echte kunstwerken genoemd worden!

Binnen de Mad Men collectie heeft u de keuze uit verschillende stijlvolle en sprankelende patronen, waaronder het Columbus Gold 8419 Vloerkleed. Het patroon getuigt van chaos en onregelmatigheid, waarmee Louis de Poortere wil verwijzen naar de vele maatschappelijke veranderingen en onrusten in de ‘roaring sixties’. Hierdoor is het vloerkleed een echt kunstwerk dat een verhaal vertelt. Het Mad Men Columbus Gold 8149 Vloerkleed is vlak geweven en gemaakt van 15% polyester en 85% katoenchenille. Het kleed heeft een dikte van 3 millimeter en is aan de onderkant voorzien van een antislipmat voor extra stevigheid.

Afmetingen
- 60 x 90 cm.
- 80 x 150 cm.
- 140 x 200 cm.
- 170 x 240 cm.
- 200 x 280 cm.
- 230 x 230 cm.
- 230 x 330 cm.
- 280 x 360 cm.

Het Mad Men Columbus Gold 8419 Vloerkleed wordt gemaakt door het Belgische Louis de Poortere . Het merk staat bekend om haar ambachtelijke en authentieke manier van kleden maken. Maa

http://www.misterdesign.nl
Klacht indienen
Kenmerken
Adverteerder 1
  • MisterDesign
  • Den Bosch

Actief sinds 16 jaar

Bekijk alle advertenties

Contact opnemen