Muuto Dots Kledinghaken set

Nader overeen te komen

Muuto Dots Kledinghaken set

De Muuto Dots Kledinghaken, set van 5 is een ontwerp van Lars Tornøe . De vrolijke Dots staan superleuk aan de muur en nodigen uit om uw jas of tas aan op te hangen. U kunt de Dots zelf samenstellen in verschillende maten en kleuren, maar u kunt ook kiezen voor deze set van vijf. De set bestaat uit een grote haak, een medium haak en drie kleine haken. U bepaalt zelf in welk patroon u ze ophangt aan de wand, deur op of een andere plek. De ronde kledinghaken kenmerken zich door puurheid en eenvoud en worden gemaakt van massief eiken of essenhout. Dit hout wordt zorgvuldig geselecteerd, want knoesten mogen niet voorkomen in het design. Nadat het hout gepolijst is, wordt het afgewerkt met een olie of een laagje verf in de kleur zwart, wit of grijs.

De grote haak heeft een diameter van 17 centimeter, de medium haak heeft een diameter van 13 centimeter en de drie kleine haken hebben een diameter van 9 centimeter. De bevestigingsschroeven worden meegeleverd. Bekijk het PDF-bestand 'Productinformatie' voor een handleiding.

De Dots Kledinghaken, set van 5 is een product van Muuto . Dit Deense designmerk bundelt haar krachten met bekende designers om tot originele ontwerpen te komen. De Noorweegse Lars Tornøe kwam met het design van The Dots, die tot op heden een groot succes zijn. Tornøe studeerde in 2006 af aan de Bergen National Academy of the Arts and Design. Van 2006 tot 2010 was hij onderdeel van het designduo Tveit & Tornøe, maar nu heeft hij zijn eigen designstudio in Noorwegen.

Muuto Dots Kledinghaken, set van 5
? Ook verkrijgbaar in losse haken
? In naturel, zwart, wit en grijs
? Gemaakt van eiken of essenhout
? Afmeting: Ø 17, 13 en 9 cm.
? Design: Lars Tornøe

Vragen over de Dots Kledinghaken, set van 5 van Muuto?
Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de Muuto Dots Kledinghaken, set van 5.

http://www.misterdesign.nl
Klacht indienen
Kenmerken
Adverteerder 1
  • MisterDesign
  • Den Bosch

Actief sinds 15 jaar

Bekijk alle advertenties

Contact opnemen