Daum - Vaas - Collezione Orchidea

Doe een bod

Daum France, zeldzame vaas in glaspasta, in diepblauwe tinten die dan vager worden en overgaat in een pruimkleur aan de rand van de vaas, in perfecte staat, als nieuw, verkocht voor ca. $ 6.500, een uniek exemplaar dat deel uitmaakt van de Orchidee-collectie
De kleuren en afmetingen behoren tot de meest gewilde op de marker voor verzamelaars.
Grootte: 21 x 12,5 "
De winnaar van zo'n zeldzaam stuk in perfecte staat heeft geluk.
Wordt binnen 24 uur verzonden met veilige verpakking en verzekering

U koopt bij de gecertificeerde verkoper, Oroleader Sas - Italiƫ.
Het merk, dat zijn oorsprong heeft in sieraden, is ook uitgegroeid tot de verkoop van luxe vintage-items van grote internationale modehuizen en streeft ernaar zijn klanten items te bieden die zijn gewaarmerkt door een gecertificeerde taxateur die is opgenomen in het register van deskundige adviseurs van de rechtbank van Cuneo, Italiƫ.
Dit garandeert kopers de juistheid van de vermelde en gedocumenteerde staat, en vooral de authenticiteit, met behoud van de identiteit en uniciteit van de items van de modemerken. Met twintig jaar ervaring in de sector en duizenden artikelen die wereldwijd worden verkocht, blijft Oroleader streven naar klanttevredenheid, die altijd op de eerste plaats komt.
Het is onze missie om het vertrouwen en de loyaliteit van onze klanten, die blijven groeien, nooit te beschamen. Elk item wordt gecontroleerd en ontsmet en vervolgens geauthenticeerd om zorgvuldig te worden verpakt en naar elke klant te worden verzonden.

Verzending/retouren: Verzekerde verzending met trackingnummer Zorg ervoor dat de documenten en het aankoopbewijs nog steeds bij het artikel dat u retourneert, voor een volledige terugbetaling.

Levertijden: Onze artikelen staan in verschillende magazijnen. Houd rekening met ongeveer 7-10 dagen voor levering, evenals eventuele andere vertragingen als gevolg van de noodregels met betrekking tot COVID-19. We verontschuldigen ons bij voorbaat voor eventuele vertragingen.

* Douanerechten en/of belastingen kunnen van toepassing zijn op kopers uit landen buiten de Europese Unie * Deze zijn uitsluitend de verantwoordelijkheid van de koper.

* Voor niet-EU-landen, zoals het VK, China, Taiwan, Singapore en de Verenigde Arabische Emiraten en Zwitserland, moet u ons uw paspoortnummer verstrekken, dat we zullen opnemen in de vereiste inklaringsdocumenten. * U kunt de vereisten voor uw land controleren bij de klantenservice van Catawiki.

* Controleer de verpakking op deuken, snijwonden en/of schade wanneer u deze ontvangt en indien aanwezig, teken voor goederen die niet zijn aangevinkt, maak foto's van de verpakking voor en na opening en bewaar alle verpakking voor verzekeringsdoeleinden.

* Als de winnaar van de veiling besluit de verkoop te annuleren/terug te trekken, worden alle verzendkosten en kosten met betrekking tot het retourneren van het artikel gemaakt.

Als je niet tevreden bent of meer informatie nodig hebt, neem dan gerust contact met ons op door ons rechtstreeks vanuit je bestelvenster een bericht te sturen.

Dit unieke product wordt aangeboden op het online platform Catawiki. Bekijk de website en doe een bod

http://www.catawiki.nl/
Klacht indienen
Foto's
Kenmerken
Adverteerder
  • Catawiki

Actief sinds 5 jaar

Bekijk alle advertenties

Contact opnemen