Paolo Castagna - Mh Worker - Beeld, Plantenbak, Vaas

Doe een bod

Handgemaakte brutalistische stijl ruwe betonnen sculptuur/vaas; eventuele gebreken en onvolkomenheden zijn te wijten aan het handgemaakte karakter van het stuk. Het is een uniek stuk, voorzien van een echtheidscertificaat. Het kavel omvat de plant Tillandsia juncea.

MH WORKER vertelt over handwerk, geduld en zorg, te transformeren grondstoffen en onvolkomenheden. Van vasthoudendheid en tijd. Dat stroomt langzaam en zorgt ervoor dat elk stuk uniek is. In een wereld gebaseerd op digitaal gaan we weer aan het werk met onze handen, zonder bang te zijn voor krassen, barsten of eelt.

BRUTAAL ALS HET LEVEN

In de vroege naoorlogse periode was de onmiddellijke behoefte aan wederopbouw en terugkeer naar de normaliteit. De primaire behoefte was om eenvoudige en functionele gebouwen te ontwerpen die met goedkope materialen konden worden gebouwd en nuttig zouden zijn voor de gemeenschap, waardoor aggregatie en eenheid zou worden gecreƫerd. Gebouwen voor de gemeenschap. Het belangrijkste doel was functionaliteit ten koste van esthetiek en perfectienormen.
Voor zijn nieuwe creatie liet Mh Worker zich inspireren door brutalisme. Betonnen vazen gemonteerd zonder enige formele bemiddeling. Geen franje, gewoon massief, zwaar, massief beton. Essentieel en direct. In de Mh Worker-stijl is elk stuk uniek en handgemaakt. De vormen veranderen bij elke creatie. Beton is het resultaat van evenwichten die moeten worden gerespecteerd om lang mee te gaan.
Het is niet alleen een meubelaccessoire, maar het draagt ook een levend ding dat uit het beton staat, trots om de ruimtes die eruit zijn gestolen weer in bezit te krijgen.
Transformatie, zoeken naar balans en omgaan met instabiliteit is het brute leven.

Dit unieke product wordt aangeboden op het online platform Catawiki. Bekijk de website en doe een bod

http://www.catawiki.nl/
Klacht indienen
Foto's
Kenmerken
Adverteerder
  • Catawiki

Actief sinds 6 jaar

Bekijk alle advertenties

Contact opnemen