Vitra Hal Studio Bureaustoel

Nader overeen te komen

Vitra Hal Studio Bureaustoel

De Vitra Hal Studio Bureaustoel is een ontwerp van Jasper Morrison .

Van de laatste decennia behoort industrieel designer Jasper Morrison tot één van de meest succesvolle. Volgens hemzelf zit het succes hem erin dat hij out of the box denkt maar het tegelijkertijd lekker normaal houdt. Samen met collega Naoto Fukasawa gaf hij 'supernormaal' een nieuwe draagwijdte, namelijk één die de vraag 'wat is goed design?' beantwoord. Zijn ontwerpen moeten functioneel en doelmatig zijn en tevens een betrekkelijke eenvoud uitstralen. Vele van de ontwerpen van Morrison staan te stralen in prominente musea over de gehele wereld, waaronder het MoMA in New York.

Ook het in Zwitserland opgerichte Vitra houdt in haar designs rekening met zowel het charisma als de functionaliteit van het ontwerp. Comfort staat bij hen hoog in het vaandel. Tevens geven zij er de voorkeur aan om duurzame materialen te gebruiken zodat designs verzekert zijn van een lange levensduur. De Hal Studio Bureaustoel is dan ook een ontwerp dat perfect past binnen de collectie van Vitra. Deze stoel komt uit de gelijknamige stoelenfamilie 'Hal'. Door het zowel functionele als elegante design is deze bureaustoel een echte topper en bovendien erg geliefd onder gebruikers.

De Hal Studio Bureaustoel van Jasper Morrison heeft een zitschaal vervaardigd uit polypropyleen en een onderstel van spuitgietaluminium, afgewerkt met een basic dark poedercoating. Deze in hoogte verstelbare bureaustoel is voorzien van doelmatige zachte zwenkwielen, geschikt voor harde vloeren. Op aanvraag kan de stoel ook voorzien worden van harde wielen, geschikt voor zachte vloeren. Dat het onderstel bovendien draaibaar is en de stoel een schokabsorberende zitting heeft, draagt hier alleen maar aan bij. De zitschaal - verkrijgbaar in basic dark, wit, klimop, ijsgrijs, baksteen, warmgrey, chocolade en oranje - zorgt bovendien voor een elegante uitstraling. De Hal Studio Bureaustoel is een kantoorstoel

http://www.misterdesign.nl
Klacht indienen
Kenmerken
Adverteerder
  • MisterDesign
  • Den Bosch

Actief sinds 12 jaar

Bekijk alle advertenties

Contact opnemen