Spectrum Paperback Large Boekenkast

Nader overeen te komen

Spectrum Paperback Large Boekenkast

De Spectrum Paperback Large Boekenkast is een ontwerp van Studio Parade . Geef uw favoriete dvd’s, cd’s en boeken een prachtig plekje in deze slanke en opvallende boekenkast. Zo creëert u met uw eigen verzameling items gegarandeerd een bijzondere eyecatcher in huis, Hoe voller de kast, hoe mooier het plaatje wordt! De kast is voorzien van 13 legplanken, met een wisselende onderlinge afstand. Dit geeft de kast een dynamische uitstraling en maakt het mogelijk om items met verschillende diktes tussen de planken te klemmen. Voor grotere items hebben de designers extra brede ‘tabs’ ontworpen, die licht uitsteken en perfect zijn voor het neerleggen van grote boeken of tijdschriften.

De kast, of beter gezegd, de legplanken, zijn gemaakt van HPL. Dit is een laminaatsoort dat bestaat uit houtvezels en hars die onder hoge temperaturen en grote druk zijn samengeperst. De planken hebben een dikte van 4 millimeter en zijn 12 centimeter diep, op de brede ‘tabs’ na, die 20 centimeter diep zijn. De achterwand is gemaakt van MDF, is 2.5 centimeter diep en voorzien van gleuven waarin de planken geschoven kunnen worden. Deze achterwand kan eenvoudig met vier schroeven aan de muur gehangen worden. De achterwand wordt in dezelfde kleur als de planken geleverd.

U heeft voor de Paperback Large Boekenkast namelijk de keuze uit de kleuren wit en antraciet. Het is goed om te weten dat de kleur van het antraciet wisselt tussen donkerbruin en echt antraciet. Als u meerdere kasten tegelijkertijd bestelt, hoeft u zich hier niet druk over te maken, want Spectrum zorgt er dan voor dat elke kast dezelfde kleur heeft. Maar het is wel mogelijk dat bij een eventuele nabestelling de kleur van de kast licht afwijkt.

Het leuke aan de Paperback Large Boekenkast is dat de mogelijkheden eindeloos zijn, omdat de kast modulair is. Zo kunt u zelfs in een handomdraai een wand vullende boekenkast samenstellen!
De Paperback Large Boekenkast is de grootste va

http://www.misterdesign.nl
Klacht indienen
Kenmerken
Adverteerder 1
  • MisterDesign
  • Den Bosch

Actief sinds 15 jaar

Bekijk alle advertenties

Contact opnemen