Noon Dressoir - Pastoe

Nader overeen te komen

Noon Dressoir - Pastoe

Het Pastoe Noon Dressoir is een ontwerp van Studio Pastoe . Op zoek naar wat extra opbergruimte? Voor design kasten en dressoirs bent u bij Pastoe aan het juiste adres. Noon ontleent haar karakter aan het kader dat geheel rondom loopt. De greeploze fronten dragen bij aan het strakke design en openen middels een druksysteem. Het dressoir kan zowel aan de wand worden gehangen als geplaatst worden op een metalen onderstel. Daarbij heeft u de keuze uit twee afmetingen: 212 of 264 centimeter breed. Beiden hebben een diepte van 45 centimeter en een hoogte van 40 centimeter (57 centimeter met onderstel). De omlijsting en fronten kunnen naar smaak voorzien worden van fineer of lak, in basic, metallic of gloss. Neem een kijkje in het bijgevoegde Pastoe kleuren document voor het complete overzicht.

Voor wat betreft de indeling zijn er ook nog opties. In de basis heeft de kast 4 of 5 deuren met achter iedere deur een legplank, maar het is ook mogelijk om deze te vervangen door één of meerdere lades. Pastoe raadt aan om ventilatiemogelijkheden toe te voegen aan de kast wanneer u er hifi apparatuur in plaatst, vanwege de warmte. Bij zware belasting wordt aanbevolen een steunbuis toe te passen. Kom eens langs in onze winkels, om samen met een verkoopspecialist uw ideale meubel samen te stellen.

Het Noon Dressoir behoort tot de collectie van Pastoe . Pastoe is duidelijk in haar visie; schoonheid biedt stabiliteit. Een mooi meubel is eenvoudig, gebaseerd op een duidelijk concept en prikkelt de aanschouwer. Het geeft vorm aan een ruimte en overleeft veranderingen in stijl en smaak. De kans is dan ook aanwezig dat u van het 100 jaar oude merk weleens een meubel hebt zien staan bij uw familie of staat deze inmiddels bij u in huis. De duurzame meubels staan erom bekend generaties lang mee te gaan.

Pastoe Noon Dressoir
? Zwevend of met onderstel
? In lak of te bekleden met fineer
? Push-open deuren met legplanken
? Afmeting: b. 212/264 x

http://www.misterdesign.nl
Klacht indienen
Foto's
Kenmerken
Adverteerder 1
  • MisterDesign
  • Den Bosch

Actief sinds 15 jaar

Bekijk alle advertenties

Contact opnemen