L-Serie Kast - Pastoe

Nader overeen te komen

L-Serie Kast - Pastoe

Het L-Serie Kastensysteem , ontworpen door Studio Pastoe, is een uniek en buitengewoon handig concept waarmee u geheel naar eigen inzicht de meest prachtige kasten kunt ontwerpen.

De L-serie is onder te verdelen in:
- L160, dressoir
- L260, aanbouw- en stapelsysteem van rompen. Individueel en toe te passen in combinatie met L360.
- L360, aanbouwsysteem. Individueel en toe te passen in combinatie met L260.
Voor de afwerking heeft u de keuze uit kersen,- noten- of eikenfineer. Daarnaast kunnen er onderdelen gelakt worden in de Pastoe basis- /glanslakken. Voor de grepen heeft u de keuze uit zwart of aluminium.

Het L160 dressoir is te verkrijgen in twee verschillende combinaties. Per combinatie kan worden gekozen voor één doorlopende kap of kappen op rompbreedte (onderbroken kap). De L160 is niet te combineren met overige onderdelen van de L-serie.

Het L260 concept bestaat uit basis-, en stapelrompen. De rompen kunnen worden voorzien van sluitzijden, kappen en plinten, (constructie)planken, deuren, laden, kleppen en separaties. De basisromp wordt op de vloer geplaatst. Gestapelde rompen dienen dezelfde breedte en diepte te hebben.

Het L360 concept bestaat uit staanders, kappen, bodems, constructieplanken, deuren en laden. Staanders worden verbonden door middel van een blad, bodem en constructieplanken. Hieraan kunnen achterpanelen en fronten worden toegevoegd.

Voor meer informatie over de mogelijkheden of voor het aanvragen van een offerte kunt u contact opnemen met onze klantenservice, zij helpen u graag verder.

De genoemde prijs is een vanafprijs. Deze prijs geldt voor de L-Serie L160 dresooir, L93A Basic met de volgende afmetingen: b. 197 x h. 80 x d. 45 cm.

http://www.misterdesign.nl
Klacht indienen
Foto's
Kenmerken
Adverteerder 1
  • MisterDesign
  • Den Bosch

Actief sinds 14 jaar

Bekijk alle advertenties

Contact opnemen