Pure Kast - Pastoe

Nader overeen te komen

Pure Kast - Pastoe

De Pastoe Pure Kastenserie is een ontwerp van Studio Pastoe . Naast samenwerkingen met externe designers, ontwerpt het designteam van Pastoe ook regelmatig haar eigen kasten. Immers weten zij het beste wat zich afspeelt op de markt. Deze signalen weten ze met succes te vertalen naar nieuwe ontwerpen. Pure is een eenvoudige serie die zich kenmerkt door strakke geometrie en een ragfijne afwerking. De rompen uit de serie kunnen aan de wand gehangen worden of geplaatst op een frame of pootjes. Anders dan de meeste series van Pastoe, kunnen de fronten van deze kasten van grepen worden voorzien (in 90 mm of 180 mm).

Het meubel is te ontleden in het interieur, afdekbladen, fronten en zijkanten, die allemaal een eigen kleur kunnen krijgen. Neem eens een kijkje in het bijgevoegde ‘Pastoe Kleuren’ PDF bestand, waarin u een overzicht ziet van alle lakken (gloss, basic of metallic) en fineren. Vul de indeling van uw meubel zelf in met deurtjes, klepdeuren en lades. Het onderstel kan uitgevoerd worden in gelakt metaal in dezelfde kleur als de kast of in zilvergrijs RVS.

De Pure Kastenserie is onderdeel van de prachtige collectie van het Nederlandse Pastoe . In 1913 besluit Frits Loep in Utrecht zelf stoelen te gaan produceren onder de naam Utrechtse Machinale Stoelenfabriek (UMS). Al snel groeit het bedrijf – voor Nederlandse begrip – enorm. In 1948 wordt Cees Braakman bedrijfsleider en ontwerper. Hij brengt productiemethoden gelijk aan die van Charles & Ray Eames naar de fabriek. In de jaren ’50 kwam de focus steeds meer te liggen op opbergmeubelen, waarin ze vandaag de dag nog steeds uitblinken.

Pastoe Pure Kastenserie
? Aan de wand of met onderstel
? In lak of te bekleden of met fineer
? Maak uw eigen opstelling
? Materiaal: MDF, metaal
? Designer: Studio Pastoe

De genoemde prijs is een vanafprijs. Deze prijs geldt voor de E446 combinatie met de volgende afmetingen: b. 192 x h. 43 x d. 45 cm.

Vragen over de Pure Kast

http://www.misterdesign.nl
Klacht indienen
Foto's
Kenmerken
Adverteerder 1
  • MisterDesign
  • Den Bosch

Actief sinds 15 jaar

Bekijk alle advertenties

Contact opnemen