Totem Opbergkast - Pastoe

Nader overeen te komen

Totem Opbergkast - Pastoe

De Pastoe Totem Opbergkast is het ontwerp van Vincent van Duysen , welke u volledig naar eigen smaak kunt samenstellen. U kunt namelijk, net als bij een traditionele totempaal, de kast door middel van vorm-, kleur- en materiaalgebruik, een persoonlijke betekenis geven. De vorm van de kast wordt naar keuze opgebouwd uit open ‘rompen’, tussenbladen, legplanken en lades die door middel van losse pennen met elkaar verbonden worden. Hierdoor kunt u de opstelling van de kast ook later nog wijzigen. De compartimenten kunnen vierkant en rechthoekig vormgegeven worden en hebben naar keuze een geheel gesloten of half open achterzijde. Alle onderdelen kunnen vervaardigd worden uit geolied eikenfineer en geolied walnotenhout. Ook kunt u ervoor kiezen om bepaalde, of alle onderdelen te voorzien van een gekleurde lak, met een basis van MDF. Raadpleeg voor een overzicht van de kleuren het bestand ‘Kleurenpalet'.

Vindt u het lastig om te kiezen? Bekijk dan eens de Totem Opbergkast Joost Selection van Pastoe. Deze prachtige, kant en klare variant is ontworpen door Joost van der Vecht, creative director bij Pastoe. Het ontwerp kan maximaal worden uitgevoerd met een hoogte van 206 centimeter. De kast heeft altijd een breedte en diepte van 45 centimeter. Tegen een kleine meerprijs is het tevens mogelijk om de kast te voorzien van een snoerdoorvoer. Kom voor meer informatie over de Totem Opbergkast langs in onze winkel of neem vrijblijvend contact met ons op via onderstaand offerteformulier.

De genoemde prijs is vanwege de vele mogelijkheden een vanafprijs. Deze prijs geldt voor Totem G304 met de volgende afmetingen: b. 45 x h. 44 x d. 45 cm .

De Totem Opbergkast behoort tot de collectie van Pastoe . Al ruim 100 jaar geleden startte het Nederlandse Pastoe met de productie van designmeubilair. Kenmerkend voor het design van Pastoe is hoogwaardige kwaliteit, ruimte voor eigen invulling en de mix van eigentijdse en retro elementen. De Totem Opbe

http://www.misterdesign.nl
Klacht indienen
Foto's
Kenmerken
Adverteerder
  • MisterDesign
  • Den Bosch

Actief sinds 13 jaar

Bekijk alle advertenties

Contact opnemen