Artifort Orange Slice Fauteuil

Nader overeen te komen

Artifort Orange Slice Fauteuil

De Artifort Orange Slice Fauteuil , ontworpen door Pierre Paulin, is al sinds 1960 een regelrechte topper. In 2010 vierde de fauteuil zijn 50e verjaardag en wij zijn ervan overtuigd dat hij de 100 op zijn sloffen gaat halen. Bij een eerste aanblik van de Orange Slice van Artifort zal je aangenaam getroffen worden door het speelse karakter van de compositie. Vanuit verschillende invalshoeken lijkt de fauteuil steeds weer van vorm te veranderen. En toch bestaat hij uit 2 volkomen identieke schelpen van geperst beukenhout, afgedekt met vormschuim; de slices. Het onderstel is gemaakt van een verchroomd of gepoedercoat metalen buisonderstel.

De Orange Slice fauteuil is verkrijgbaar met een enorm scala aan prachtige stoffen en ledersoorten van onder andere: Kvadrat, Camira, Gabriel, Interglobe, De Ploeg en Ohmann Leather. Daarnaast kunt u kiezen voor een hoge of lage variant:

Laag: zithoogte 41 cm., totale hoogte 70 cm.
Hoog: zithoogte 48 cm., totale hoogte 80 cm.

Vanwege de vele mogelijkheden hebben we een favoriet gekozen welke direct te bestellen is. Het gaat hier om de uitvoeringen met een verchroomd onderstel, zowel laag als hoog met de stof Tonus van Kvadrat in de kleuren zwart, rood, oranje en geel.

Wenst u meer informatie over de mogelijkheden? Neem gerust contact op met onze klantenservice, zij helpen u graag verder.

http://www.misterdesign.nl
Klacht indienen
Kenmerken
Adverteerder 1
  • MisterDesign
  • Den Bosch

Actief sinds 14 jaar

Bekijk alle advertenties

Contact opnemen