Poltrona Frau - Bureaustoel, Eetkamer stoel, Eettafel stoel, Fauteuil, Stoel (2) - LIZarmchair

Doe een bod

Te koop paar Poltrona Frau fauteuils, model LIZ (fauteuil), gebruikt, in goede staat, gekocht in 2008, okergeel (SC053).

LIZ heeft een stoel/fauteuilframe in massief essen.
De met leer beklede poten zijn eveneens van essenhout.
De licht concave zitting en de volledig gevormde rugleuning zijn net als de armleuningen opgevuld met polyurethaanschuim.

De foto's zijn te beschouwen als een beschrijvend onderdeel van de fauteuils.

De LIZ fauteuil is in productie in de Tolentino-fabriek van Poltrona Frau (gemaakt in Italië). Het staat in de catalogus met een verkoopprijs, in de totale body lederen variant (inclusief poten), van ongeveer € 1.400 per stuk (1 stuk). Voor meer informatie:

https://prf.hn/click/camref:1011l3RSR/creativeref:1011l26606/destination:https://www.poltronafrau.com/it/liz

Ik verkoop alleen aan landen in de Europese Unie (exclusief eilanden): voor meer veiligheid tijdens het transport worden de stoelen op pallets (EPAL) geleverd, dus het is belangrijk dat het verzendadres bereikbaar is met een bestelwagen/pallettruck.


Renzo Frau richtte in 1912 Poltrona Frau op in Turijn en werd meteen een statussymbool en werkte in de loop van de tijd samen met de belangrijkste ontwerpers van die periode:
Gae Aulenti, Achille en Piergiacomo Castiglioni, Pierluigi Cerri, Michele De Lucchi,
Rodolfo Dordoni, Roberto Lazzeroni, Enzo Mari, Peter Marino, Jean-Marie Massaud, Paola Navone, Jean Nouvel, Pininfarina, Gio Ponti, Ferdinand A. Porsche, Andrée Putman, Gastone Rinaldi, Claudio Silvestrin, Lella en Massimo Vignelli, Marco Zanuso en vele anderen.

Dit unieke product wordt aangeboden op het online platform Catawiki. Bekijk de website en doe een bod

http://www.catawiki.nl/
Klacht indienen
Foto's
Adverteerder
  • Catawiki

Actief sinds 4 jaar

Bekijk alle advertenties

Contact opnemen