FM06 Lounge Chair - Pastoe

Nader overeen te komen

FM06 Lounge Chair - Pastoe

De Pastoe FM06 Wire Lounge Chair is een ontwerp van Cees Braakman en Adriaan Dekker . Het oorspronkelijke design komt uit 1958 en werd toen uit prijs overwegingen ontworpen van draadstaal. Het doel was dan ook om relatief goedkoop designmeubilair te ontwerpen voor een groot publiek. Na al die jaren is het design nog steeds razend populair. Dit komt met name door het sterke materiaal dat door verfijnde vormgeving, een lichte en transparante indruk maakt. Het tijdloze ontwerp is vervaardigd uit metaal en is verkrijgbaar in Paper White en Night Black.

Paper White heeft massief eikenhouten armleuningen en Night Black is voorzien van armleuningen van massief walnotenhout. Hiervan wordt de witte variant gecombineerd met een vast zitkussen, voorzien van een grijze Camira Mineral stoffering. Night black komt met een Camira Black zitkussen. Tevens zijn er drie varianten verkrijgbaar met een zitkussen én een gestoffeerde rugleuning. Zo kunt u kiezen voor de loungestoel in Paper White met een Camira Mineral bekleding voor de rug en zitting, voor Night Black met Camira Black kussens en voor Night Black met Divina MD 843 kussens. Wenst u een andere stoffering? Neem dan contact op met onze klantenservice. Het ontwerp heeft een breedte van 70 centimeter, een hoogte van 87 centimeter en een diepte van 73 centimeter. De zithoogte bedraagt 42 centimeter.

De FM06 Wire Lounge Chair behoort tot de collectie van Pastoe . Het Nederlandse Pastoe startte al in 1913 met de ontwikkeling van designmeubilair. Retro en eigentijdse elementen vormen vaak het unieke samenspel bij de designs van Pastoe. Cees Braakman, de ontwerper van de populaire Wire Loungestoel heeft als voormalig hoofd van het designteam een duidelijke stempel weten te drukken op het design van Pastoe. Naast de loungestoel behoren ook prachtige hoge en lage krukken tot de door Braakman ontworpen Wire-serie. Bekijk ze allemaal op onze website!

FM06 Wire Lounge Chair
? Frame in 2 kle

http://www.misterdesign.nl
Klacht indienen
Foto's
Kenmerken
Adverteerder
  • MisterDesign
  • Den Bosch

Actief sinds 12 jaar

Bekijk alle advertenties

Contact opnemen