Lazy Jack Extra Large

€ 399

De Lazy Jack Extra Large heeft een formaat van 230x180cm en is gemaakt van zeildoek en is daardoor zeer sterk en waterdicht, ideaal voor binnen en buiten dus

Lazy Jack is gemaakt van dubbel gestikt 'Dacron' zeildoek. Ideaal materiaal, want het is gemakkelijk schoon te maken. Daarnaast is de Lazy Jack waterdicht. Je kunt de Lazy Jack dus ook gebruiken op de boot en op het strand.

De binnenkant is gemaakt van nylon en gevuld met EPS (Expanded Polystyrene) kraaltjes. Dankzij deze kleine kraaltjes zal je lichaam relaxen binnen enkele seconden. De ring in de rechterbovenhoek maakt dat de Lazy Jack gemakkelijk te dragen is en het staat natuurlijk cool.

Het opvallende stoere design en comfort maken Lazy Jack tot een echt hebbeding. Het geheim van Lazy Jack zit 'm in de combinatie tussen de dacron buitenzak en de nylon binnenzak. Daardoor zit je niet op, maar in de Lazy Jack. Lazy Jack vormt zich om je lichaam en dat geeft je een weldadige en langdurige stabiele zit. Dat constant verzitten is met Lazy Jack dus eindelijk verleden tijd.

Zie onderstaande website voor meer informatie en bestellingen

http://www.zitzakcenter.nl/
Klacht indienen
Foto's
Kenmerken
Adverteerder
  • Zitzak Center
  • Wijchen

Actief sinds 12 jaar

Contact opnemen