Juffer Bijzettafel

Nader overeen te komen

Juffer Bijzettafel

De Juffer Bijzettafel 1 Geel ontworpen door Pieke Bergmans voor Gelderland Meubelen is één van de snelst rijzende sterren in de internationale designwereld. Doordat de meubelen van Pieke Bergmans allen met de hand gemaakt worden zijn de ontwerpen allemaal unica's. Ondanks dit zijn de meubelen, zo ook deze Juffertjes, verrassend betaalbaar.
De dynamische bladen in combinatie met de sprietpootjes - die doen denken aan de fragiele pootjes van waterjuffers - zorgen voor een bijzonder en prachtig design.

De Juffer Tafeltjes zijn verkrijgbaar in 3 verschillende afmetingen en in 8 verschillende kleuren: RAL 2002 rood; RAL 2012 oranje; RAL 7037 grijs; RAL 7038 grijs; RAL 7021 zwart; RAL 1021 geel; RAL 9003 wit; RAL 6021 groen.

De Juffer Tafel in de kleur geel met afmeting B 40 x H 45 x D 38 cm - zie afbeelding - is direct online te bestellen, evenals een aantal andere uitvoeringen. Indien uw favoriete tafel er niet bij zit, verzoeken wij u contact op te nemen met de klantenservice. Zij helpen u graag verder!

Gelderland Meubelen Juffer 1 Bijzettafel
? Diverse uitvoeringen
? Handgemaakt
? Dutch Design!
? Afmetingen: b. 40 x h. 45 x d. 38 cm.
? Design: Pieke Bergmans

http://www.misterdesign.nl
Klacht indienen
Kenmerken
Adverteerder 1
  • MisterDesign
  • Den Bosch

Actief sinds 13 jaar

Bekijk alle advertenties

Contact opnemen